Sinerji Merkezi kuruldu

Çorum Valiliği bünyesinde Sinerji Merkezi kuruldu. Proje Koordinasyon Merkezi İletişim Sorumlusu...

18 Aralık 2014 Perşembe 17:48
 Sinerji Merkezi kuruldu


Çorum Valiliği bünyesinde Sinerji Merkezi kuruldu. Proje Koordinasyon Merkezi İletişim Sorumlusu Sibel Meroğlu'nun koordinatörlüğünde ihdas edilen Sinerji Merkezi, Çorum'un kalkınması ve daha ileri gitmesi, potansiyelin daha iyi değerlendirilmesi için neler yapılabileceğini araştırarak projeler üretecek.


Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, aynı zamanda TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olan Sibel Meroğlu'nu ziyaret ederek, Sinerji Merkezi'nde yapacakları çalışmalarda başarılar dilediler.


Sibel Meroğlu ile Proje Koordinasyon Merkezi'ndeki görevinde ortak çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başaranhıncal, Meroğlu'nun Kadın Girişimciler Kurulu'nda da önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Sibel Hanım, Odamız adına Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte proje döngüsü eğitimi, kadınların ekonomik fırsatlara erişiminin artırılmasının araştırılması gibi çalışmaları hayata geçirmiş, ayrıca Kayseri'de düzenlenen İş Dünyasına Umut Veren Kadın Girişimcilik etkinliğinde Odamızı temsil etmiştir" dedi.


Başaranhıncal, gerek Kadın Girişimciler Kurulu bünyesinde, gerekse Oda ile birlikte gerçekleştirilen projelere sağladığı katkılardan dolayı Meroğlu'na teşekkür plaketi vererek, aynı işbirliğinin Sinerji Merkezi Koordinatörlüğü döneminde de devam etmesi temennisinde bulundu.




Son Güncelleme: 18.12.2014 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.