'Sır perdesi çözüldü' demiştik!

Mezarlıkta ağlayan kızla ilgili Habercim19’un ‘Sır Perdesi Çözüldü’ başlıklı haberinden sonra Doğan Haber Ajansı da iddiayı doğrulayan yeni bir haber servis etti

11 Mayıs 2018 Cuma 14:54
'Sır perdesi çözüldü' demiştik!

Türkiye ve Çorum gündeminde uzun süredir yer alan ‘mezarlıkta ağlayan kız’ olayında yeni bir gelişme yaşandı. Habercim19’un‘Sır Perdesi Çözüldü’ başlıklı haberinden sonra Doğan Haber Ajansı’ndan Yusuf Çınar imzalı iddiayı doğruluyan yeni bir haber servis edildi.

DHA kaynaklı haberde, mezarlıkta ağlayan gizemli kızın bulunduğu iddia edildi. Polisin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak genç kızı mezarlık yakınlarındaki evinde bulduğu, psikolojik sorunları nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ileri sürüldü. Haberin detayında kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın emniyetteki ifadesinden sonra ailesine teslim edildiği öne sürüldü. Genç kızın daha önceki günlerde de mezarlığa gidip ağladığı, yakınlarının sık sık mezarlıktan alıp evine götürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 11.05.2018 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURHAN 2018-05-11 15:06:00

KIZCAĞIZA RAHAT RAHAT BİR YAS BİLE TUTTURMADILAR. KUYUDAKİ TAŞI BİRİ ÇIKARDI SANIRIM.

Avatar
Celal 2018-05-11 15:57:00

Elvan Yılmaz'ın dediği gibi.Şakülü kaymışların mezarlık fantazisi devam ediyor :)