Siyaset Akademisi sınav tarihi belli oldu

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından yapılan Siyaset Akademisi eğitim programının sınav tarihi belli oldu.

16 Aralık 2016 Cuma 12:28
Siyaset Akademisi sınav tarihi belli oldu

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından yapılan Siyaset Akademisi eğitim programının sınav tarihi belli oldu.


AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi’nin 17. Dönem Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı, yaklaşık 200 kursiyerinin katılımıyla 08 Ekim 2016 tarihinde başlayan ve 8 hafta süren eğitim programı 27 Kasım 2016 tarihinde tamamlandı. Eğitim sonrası katılımcılar 18 Aralık Pazar günü saat 15.00 da Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’sin de birikimlerini test edecekler. 


Siyasete donanımlı, bilgi düzeyi gelişen bireyler kazandırmak amacıyla Ak Parti Siyaset Akademisinin Çorum'da eğitim süresince TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TBMM İdari Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu'nun yanı sıra çok sayıda akademisyen ve kişisel gelişim uzmanın katıldı. 


Sınava girecek olanlara başarılar dileyen AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “Siyasi bir kimlik gözetmeksizin herkese açık olan ve katılımcılara siyasal ve kültürel donanım kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Siyaset Akademisinin finali hafta sonu yapılacaktır.  Sınava katılacak tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi. 8 hafta süren eğitimlerde çok değerli hocaların, akademisyenler ve siyasetçilerin katılımcıları bilgilendirdiğini belirten Karadağ, " yaklaşık 200 kişinin katıldığı Turgut Özal İş Merkezinde düzenlenen eğitim kursları yoğun ilgiyle takip edildi. Eğitimlerin bitmesinin ardından 18 Aralık 2016 tarihinde sınav yapılacak. Sınavda başarılı olan katılımcılara başarı belgesi, diğer katılımcılar da katılımcı belgesiyle ödüllendirilecek.”


Katılımcılar sınav yerine en az 40 dakika önceden bulunmalıdır. Ayrıca katılımcılar sınava yanlarında nüfus cüzdanları veya ehliyetleri bulunacak şekilde gelmelidirler.


SERTİFİKALARI BAŞBAKAN VERECEK


Sınava girecek olanların sertifikalarını Başbakan'dan alacağını duyuran AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “Süreci başarı ile tamamlanan Siyaset Akademisi eğitiminin sınavını 18 Aralık 2016 Pazar günü saat 15:00 da Erol Olçok Anadolu İmam hatip Lisesinde yapacağız. Yaklaşık 200 kişinin katılması beklenen sınavda dereceye girenler sertifikalarını Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'dan alacaklardır" diye konuştu.


Son Güncelleme: 16.12.2016 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.