Siyasilerden örnek davranış

Alaca’da AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, görevli personellere moral verdi.

13 Aralık 2016 Salı 16:55
Siyasilerden örnek davranış


Alaca’da AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, görevli personellere moral verdi.


Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta terör örgütü PKK tarafından polis ve sivil halka yönelik bombalı eylem gerçekleştirilmişti.

Yaşanan bombalı eylemde şehit ve yaralıların olması ülkeyi yasa boğdu. Alacalı siyasi parti başkanları yaşanan bu terör olayına sessiz kalmayarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu ve görevli personellere moral verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Çimen ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun; İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette siyasi parti başkanları İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış’a taziyelerini iletirken, yaşanan olayın ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep olduğunu, bu yaşanan hani terör saldırısının son olması temennisinde bulundular. Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini dile getiren İlçe Başkanları, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarının altını çizdiler.


İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Emniyet Teşkilatı olarak görevlerinin başında olduklarını belirtti. Ülkenin birliği ve beraberliği, toplumun huzur ve refahı için canlarını seve seve feda edeceklerini ifade eden Cenkış, bu duyarlı davranışlarından dolayı ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür etti.

İlçe Başkanları, ziyaret sırasında İlçe Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan personellere tatlı ikramında bulunuldu.

BAŞHEKİM METİN KARAN’A ZİYARET

Siyasi parti ilçe başkanları Alaca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan’a ziyarette bulundu. Ziyarete Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Çimen ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun katıldı.

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör olayında Sağlık Bakanlığı personelinin büyük özverili çalışmalar sergilediğini ifade eden ilçe başkanları, tüm sağlık personelleri adına Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan’a teşekkür ettiler.


Başhekim Dr. Metin Karan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, birlik ve beraberlik örneği gösteren siyasi parti ilçe başkanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.


 

Son Güncelleme: 13.12.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165