‘Size kapımız her zaman açık’

Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Derneği yönetiminden oluşan heyet, Vali Sabri Başköy’e nezaket ziyaretinde bulundu.

27 Ocak 2014 Pazartesi 16:00
 ‘Size kapımız her zaman açık’


Şehit Aileleri ve Malû
l Gaziler Derneği yönetiminden oluşan heyet, Vali Sabri Başköy’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Cevdet Patlak, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Başkanı Cafer Eker, Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, Mevlüt Özçiftçi, Sadık Demirkol ve Nurettin Kaya hazır bulundu.

Şehit yakınları ve gaziler için yapmış olduğu çalışmalardan ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Başköy’e teşekkür eden Başkan Cafer Eker, dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür eden Vali Başköy; "Devletimiz, yapmış olduğu yeni yasa çalışmaları ve maaşlara yapılan %25’lik zam ile bir kez daha sizlerin yanında olduğu gösterdi ve göstermeye de devam edecektir.

Valiliğimiz bünyesinde bulunan Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü’nün kapısını istediğiz zaman çalabilir, yeni yasa düzenlemeleri hakkında bilgi alarak iş ve işlemlerinizi buradan takip edebilirsiniz. Bir kez daha belirtmeliyim ki şehit ailelerine ve gazilerimize kapımız her zaman açıktır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada devlet olarak, millet olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.





Son Güncelleme: 27.01.2014 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165