SMMMO’dan Rektöre ziyaret

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ÇSMMMO) Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan, Nazik Bulut, Türkay Yücel ve Lemzi Çöplü, Hitit Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

24 Kasım 2016 Perşembe 14:10
SMMMO’dan Rektöre ziyaret


Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ÇSMMMO) Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan, Nazik Bulut, Türkay Yücel ve Lemzi Çöplü, Hitit Üniversitesi  Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. 


Ziyarette, SMMMO’nun mevcut devam eden projeler ve yapılması planlanan projeleri hakkında bilgi veren Başkan Ali Can Doğan, ortak iş birliklerine ve çalışmalara açık olduklarını, Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek Rektör başarılı çalışmalarından ötürü kendisini tebrik etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu belirterek Üniversitenin kapılarının herkese her zaman açık olduğunu ve birlikte yapılabilecek çalışmalarda bulunmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Yeni Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarılarının devamı diledi.

 

Son Güncelleme: 24.11.2016 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165