Sobacı'dan başsağlığı mesajı

İl Sağlık Müdürü Sobacı, bugünkü feci kazada hayatını kaybeden sağlık memuru için ailesine başsağlığı diledi. Akbaş'ın cenazesi ise yarın

29 Aralık 2017 Cuma 23:05
Sobacı'dan başsağlığı mesajı

Çorum İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, bugün Ankara yolunda meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Sağlık Memuru Mehmet Akif Akbaş’a rahmet dilerken, ailesine de başsağlığı temennisinde bulundu.

Sobacı mesajında, “Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi personellerinden Sağlık Memuru Mehmet Akif Akbaş, Çorum ilinde hasta nakil sonrası dönüş yolunda ambulansın tır ile çarpışması sonucu oluşan elim kazada hayatını kaybetmiştir. Trafik kazasında hayatını kaybeden Sağlık Memurumuz Mehmet Akif Akbaş’a Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarımıza sabır ve başsağlığı, diğer yaralı sağlık personellerimize acil şifalar dilerim.” dedi.

CENAZESİ YARIN

Bu arada Mehmet Akif Akbaş'ın cenazesi yarın (30 Aralık Cumartesi) saat 11:00'da Sungurlu Devlet Hastanesinde yapılacak törenin ardından Sungurlu Ulu Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Son Güncelleme: 29.12.2017 23:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.