Sokak lambalarını söndürelim

Çorum’da bazı bölgelerde cadde ve sokak aydınlatma direklerinin lambalarının yanması dikkat çekti.

01 Haziran 2020 Pazartesi 12:52
Sokak lambalarını söndürelim

Çorum’da bazı bölgelerde cadde ve sokak aydınlatma direklerinin lambalarının çalışması dikkat çekti.

YEDAŞ’a ait sokak lambalarının Fatih Caddesi Tavukluk bölgesi ile Ahçılar Sokaklar’da öğle saatlerinde aydınlatma direklerindeki lambaların hala yanmaya devam ettiği bildirildi.

Duyarlı vatandaşların YEDAŞ'ı arayarak sokak lambalarının söndürülme için uyarıda bulunduğu öğrenildi.

ALT YAPI KONTROL ÇALIŞMASI

Konuya ilişkin YEDAŞ'ı arayan bazı okurlar alt yapı kontrol çalışması nedeniyle sokak lambalarının yandığı cevabını alırken, bir kısmı da problemin yazılım sisteminde yaşanan bir arızadan kaynaklandığını, sorunun giderilmesi için çalışıldığı bilgisini paylaştılar.

Son Güncelleme: 01.06.2020 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-06-01 13:12:47

Şimdi aradım, YEDAŞın kontrol çalışmalarından ötürü yanıyormuş. Sevgili Haber merkezi siz de arayıp sorabilirdiniz.

Avatar
EDİTÖR 2020-06-01 13:23:50

Ali Bey, hatırlattığınız için teşekkür ederiz, haberi güncelledik, tekrar okursanız görebilirsiniz...

Avatar
Ali 2020-06-01 16:04:38

Ben mesajımda, “Bu bilgiyi haber yapılmadan önce kendiniz de edinebilir böylelikle vatandaşı da yanlış yönlendirmemiş olurdunuz.” demek istedim. Ayrıca haberi güncellemek doğru değil, müstakil bir düzeltme haberi yapmanız gerekirdi. Çorum’da güvenerek takip ettiğim birkaç haber sitesinden birisiniz. Haber Yorumlarını zaman zaman takip ettiğim tek kanal da sizsiniz, ayrıca bu serbest yorum kısmını vatandaşa açtığınız için müteşekkiriz. İlgili mercilerin de takip ettiğini düşünüyorum.

Avatar
EDİTÖRDEN... 2020-06-02 00:17:57

Çorum merkez ve ilçelerinin tamamına yakınında sokak lambalarının sabah saatlerinden itibaren yanması kimseye sorulmasına gerek duyulmadan haber değeri taşımaktadır. Ayrıca okurlarımızdan bu konuda şikayet aldık. Burada asıl muhatap kurum YEDAŞtır, YEDAŞ böyle bir durumu öngörmeli, biz sormadan kurumsal mecralarından ve basın aracılığıyla vatandaşı bilgilendirmelidir. Kısa bir bilgi notu tüm olumsuz gelişmelerin baştan önüne geçecektir. Sizin de takip ettiğiniz üzere söz konusu haber üzerine geç de olsa ilgili kurum kısa bir açıklama yapmış ve tüm şikayetler sona ermiştir. Kurumların zamanında kamuoyunu bilgilendirmesinin önemi çok net görülmüştür.

banner165