Son dakikaya kadar gayret

Yakında Çorum'a veda edecek olan HİTÜ Rektörü Alkan ve Tıp Fakültesi Dekanı Dolapçı, son dakikaya kadar üniversiteye bir şeyler katma çabasındalar.

05 Mayıs 2019 Pazar 23:32
Son dakikaya kadar gayret

MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın görev süresi 17 Mayıs’ta sona eriyor. Yaklaşık iki hafta sonra Çorum’a veda edecek ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki görevine dönecek.

Yaklaşık 6 yılı aşkın süredir Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan Dekan hemşehrimiz Prof. Dr. Mete Dolapçı da, yakın zamanda emeklilik dilekçesini verip memleketten ayrılacak.

Mete Dolapcı giderayak başında bulunduğu Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı akreditasyon belgesi aldı. Rektör Alkan da aynı durumda. Her iki isim görevlerinden ayrılmalarına çok kısa süre olmasına rağmen son dakikaya kadar üniversiteye bir şeyler katma çabasındalar.

Önümüzdeki süreçte yeni rektör atanacak, üniversite yönetimi yeniden şekillenecek. Hitit Üniversitesi yönetiminin hesap verme ve şeffaflık ilkeleri gereği sorumlu olduğu kamuoyuna açıkladığı verilere bakıldığında, üniversitemiz bilimsel ölçütler ve rakamlara göre başarılı görülüyor.

Bundan sonraki süreçte Çorumlu’nun beklentisi, işbaşına gelecek Rektör ve yönetimin kentin lokomotifi konumundaki üniversiteyi daha üst sıralara çıkarması, mevcut çıtayı aldığı yerden daha ilerilere taşıması.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Torpaaam 2019-05-06 23:17:12

Hadi bu rektörü hırpaladınız, adam sizi adam yerine koyduğu için. Yeni gelecek İlahiyatçı sizi dikkate bile almayacak, o zaman ne yapacaksınız?

Avatar
Buhari 2019-05-06 18:01:32

Yeni rektör tıp fakültesine uzak ve ilgisiz kalırsa 6 ayda tüm kazanımlar biter. Tekrar devlet hastanesi kıvamına gelir. Yeni dekanı da o atayacak sonuçta. Umarım çorumu geriye değil daha ileriye taşıyacak biri gelir

Misafir Avatar
has çorumlu 2019-05-07 07:59:27 @Buhari

yanlışın var dekan yök ten atanır rektör 3 isim sunar yök e

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bina 2019-05-06 23:09:15

Üniversiteyi bina sananlar, keşke 1976’dan beri bu konuda şey yapılmayan üniversiteye sahip çıksalardı. Keşke bu işler 21. Yüzyıla kalmasaydı. Keşke rektör hocayı anlayabilselerdi. Başarı olarak ne mi var, dünyanın ilk 2500’üne girdi. Ama buna da bir şey bulursunuz değerli Harvard mezunları.

Avatar
Mars 2019-05-06 23:14:20

rektör abi, Çorum’da herkes Mars’a gidiyor, siz hala Antarktika bs İle uğraşıp duruyorsunuz. Bakın arkadaşlar hakkı, ne yaptınız ki? Sanki teknokent açtınız, sanki gelişmiş laboratuvarlar kurdunuz, sanki kimseye rant sağlamadan kampüs alanımı aldınız, sanki Antarktika’da projemi yaptınız, sanki dünyada sıralamaya mo soktunuz, sanki lisansüstü program mı açtınız, sanki süper bir myo’mu açtınız, sanki diş fakültesini açtınız? Sorarım size ne yaptınız? Alla Allaaaaa

Avatar
Büyük hitit 2019-05-06 23:10:55

Kıskançlık çok kötü nir huy. Çatlasanız da, paralansanız da, sizin gibilere rağmen Hitit Üniversitesi gururla büyümeye devam erecek. Sizler haber ettikçe Allah da verecek, veriyor da zaten. Allahtan affınızı diletin (eğer fetöcü değilseniz belki affolunur).

Avatar
Kadro 2019-05-06 23:15:52

Hemşerim bildiğin yanlış bir şey varsa takma isimle takılma, net ismini yaz ve suç duyurusunda bulun. İsimsiz postalarla yapma bu işi (sen anladın oni ) :)))

Avatar
Hocam Devam 2019-05-06 23:22:09

Hocam, bir iki kendini bilmeme aldırmayın, siz Allah için bu memlekete hizmete devam edin. Resulullah efendimize bile en yakınındakilerden eleştiriler gelmişti. Bu dünya böyle. Allah işinizi rast getirsin. Bu memlekete iş yapana engel olana da, bildiği gibi yapsın.

Avatar
Ali TEMİZÖZ 2019-05-07 07:58:55

ÇOK DEGERLİ BİR HOCAMIZ DAHA GİDİYOR. YAŞAMINDA ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN SAYĞIDEGER HOCAM SELAMETLE GİT GÖNLÜMÜZ DAİMA SİZİNLE OLACAK İNANIN SİZLERİ UNUTMAYACAĞIZ.TEMİZÖZ AİLESİ

banner165