Son rötuşlar yapıldı, hazır

Çorum Belediyesi parklar, Güngörmüşler Konağı ve Millet Bahçesi sosyal tesislerinde son rötuşları yaparak açılışa hazır hale getirdi.

31 Mayıs 2020 Pazar 23:22
Son rötuşlar yapıldı, hazır

Çorum Belediyesi park, bahçeler ile Göngörmüşler Konağı ve Millet Bahçesi Sosyal Teszisleri'nde son rötuşları yaparak bugüne hazırladı.

Yapılan açıklamada, park ve bahçelerimize yeniden kavuşuyoruz. Son rötuşlarımızı yapıyoruz. Aşkla çalışıyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım...Bugün açılacak ve büyüklerimizin yeni uğrak yeri olacak Güngörmüşler Konağı ve zaten çok sevdiğiniz Millet Bahçesi Sosyal Tesislerimiz sizi ağırlamaya hazır. Sizi çok özlemiştik; şükür kavuşturana.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 01.06.2020 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sporcu 2020-06-01 19:00:27

Burada bulunan halı sahaya 40 50 kişilik ıraklı. suriyeli gençler geliyor. Top oynuyor.Bizim Türk çocukları sahadan çıkmak zorunda kalıp yandan bakıyor.

banner165