'Soru güzel' dedi, cevap verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, eski şehir stadı ve müştemilatının akıbeti konusunda bir soru üzerine cevap verdi.

09 Mayıs 2022 Pazartesi 20:32
'Soru güzel' dedi, cevap verdi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, eski şehir stadı ve müştemilatının projesinin revize edildiğini, bu yıl için ihalesinin yapılacağını söyledi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlediği basın toplantısının ardından soruları cevaplandıran Ceylan, eski şehir stadının akıbeti hakkında yöneltilen bir soruya şöyle cevap verdi:

"Teşekkür ediyorum. Biz orada bir değişiklik yaptık Projesi bitti. Bu sene içinde ihaleye çıkacağız. Çorum'da merkezde yeşil alan yaratmak çok zor. Bölgede sadece Pir Baba ve Yunus Emre Parkı var. İkinci bir yeşil alan yok. Çorum'un hava alması lazım. Çorum'un diğer mahallelerinde yaşayan insanların da nefes alması lazım. İl başkanlııımdan bu yana oranın yeşil alan olması için mücadele verdim. Orada spor salonu yıkılacaktı. 3 bin 500 kişi kapasiteli yeni spor salonunda müteahhit çalışmaya başladı.

Merkezde bir spor salonun kalması için mevcut Atatürk Spor Salonu'nu yıkmayacağız. Yeniden tadilat yaparak merkezdeki çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Minyatür futbol sahası, tenis kortları, basketbol sahası, tiyatro alanı ve kongre kültür merkezi olmak üzere proje bitti ve yakında ihaleye çıkaracağız. O bölgede yeşil bir alan oluşturacağız."

Son Güncelleme: 10.05.2022 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 2022-05-10 12:40:35

Uçak yok ..havanda su dövmeyi bırakın..uyutmayun insanları artık..sağligin işini sağlıktan anlayan yapsın.. Merzifondan uçak kalkmıyor?? Sayın Vekil boş işlerle meşgul olmandan bıktık artık..

Avatar
Bekir 2022-05-10 12:55:49

Gurbetci haklı Sayın Vekil Merzifondan ucak kalkmıyor neden Corum bu kadar mı degersız??

Avatar
1919 2022-05-10 13:07:22

20 senedir ÇORUM'un ilçe yolları bitmedi. Çorum'un komşu şehirlerinde köy yollarını beton yol yapıyorlar. Komşu şehirler Çorum'u yatırımlar da geçti, Çorum hala cak, cek, cik, cık, cük, cuk lar la uğraşıyor. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Metin Atilla 2022-05-10 13:57:40

Yüzevler ne olacak Sn. vekil. Stad arkasındaki Yüzevlerde Suriyeliler bile kirada oturmuyor.

Avatar
Batandaş 2022-05-11 06:46:37

Millet açlığa doğru son hızla gidiyor siz daha oray yıkalım burayı yeşil alan yapalım derdindesiniz ancak zaman daralıyor. Size güzel bir soruda emekliler adına ben soruyorum: Sizce en önemli sorun yeşil alan mı sayın vekil.?

banner165