Söz vermişti, inşaatı başladı

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisine itfaiye müfrezesi kurulmasına karar verirken, inşaat çalışmaları başlatıldı.

17 Nisan 2020 Cuma 17:15
Söz vermişti, inşaatı başladı

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisine itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Mevcut İtfaiye Müdürlüğünün şehrin bazı bölgelerine uzak kalması nedeniyle oluşturulacak olan itfaiye müfrezesi ile birlikte olası yangınlara daha hızlı müdahale edilmesi amaçlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un her geçen gün büyüdüğünü ve ihtiyaçlarının arttığını söyledi. İtfaiye Müdürlüğünde yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Başkan Aşgın, “Yaptığımız çalışmayla birlikte sürekli büyüyen şehrimizde itfaiyemizin yangın ve kaza gibi olaylara müdahale süresini daha da kısaltmayı amaçlıyoruz. Yeni itfaiye merkezimiz için en uygun yerin otobüs terminali civarı olduğunu kararlaştırdık. İnşaat aşamasına geçtiğimiz merkezimizi en kısa süre içinde tamamlayıp hizmete sunacağız. Dakikaların hatta saniyelerin bile önemli olduğu vakalara Çorum İtfaiyesi olarak artık çok daha kısa sürede müdahale edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 21.04.2020 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2020-04-17 20:36:03

Yeni inşaat mu var . Zaten olanbir yere duvar yapılmıyor mu