SP teşkilatından geleneksel halk iftarı

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatının tertip ettiği geleneksel halk iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

26 Haziran 2016 Pazar 11:54
SP teşkilatından geleneksel halk iftarı

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatının tertip ettiği geleneksel halk iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Halk İftar yemeği Kuranı Kerim Tilaveti ve emekli Öğretmen Sıddık Karaca'nın iftar  duasıyla başladı.

İftar programına Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık , Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz , Boğazkale İlçe Başkanı Musa Tök , Laçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı ,Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer , Anadolu Gençlik Derneği Merkez İlçe Başkanı Emrah Bacaksız , İSOMDER İl Başkanı Abdullah Gökgöz, ESDER Şube Başkanı Mustafa Bulut , ÖĞDER Şube Başkanı Hüseyin Balyuz , Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı, Saadet Partisi milletvekili adayları Ahmet Bölükbaş , Adnan Cıdık , Baki Ergün ve çok sayıda davetliler katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Merkez ilçe Başkanı Orhan Sakınmaz, "Ramazan son günlerine yaklaştığımız bu günlerde  Sahabelerimizin  dizinin dibinde bizlere iftar sevincini yaşatan Yüce Rabbimize hamdü senalar ediyoruz,  onun Rasulu sav. Efendimize Salad ve Selam olsun. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kaynaşma ayıdır , Ramazan ayı kardeşliğin, dostluğun ve paylaşmanın adıdır, Ramazan ayı birlikte iftar sevincinin birlikte duanın adıdır bu duygu ve düşünceyle  davetimize icabet eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz." dedi .

Son Güncelleme: 26.06.2016 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165