Spor şöleni devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Kurumlararası Spor Şöleni” çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.

10 Şubat 2017 Cuma 22:40
Spor şöleni devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Kurumlararası Spor Şöleni” çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.



İl geneli kamu kurumları, vakıflar ve derneklerin katıldığı spor şöleninde bowling karşılaşmalarına geçildi. Bowlingteki kıyasıya mücadele Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün atışıyla başladı.



Geçen yıla göre daha geniş çaplı bir spor şöleni gerçekleştirdiklerini belirten Gül, “Çorum Belediyesi olarak her geçen gün daha fazla insanı sporla bir araya getiriyoruz. Spor alanında Çorum’un bugüne kadar görmediği yatırımları şehrimize kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra da geleneksel hale getirdiğimiz bu tür müsabakalar ve spor şölenleri düzenliyoruz. Bizim amacımız, sporun bir yaşam tarzı haline gelmesini sağlamak” dedi ve bütün yarışmaların dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. 




Son Güncelleme: 10.02.2017 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.