Spora ve sporcuya destek

Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen Futsal Turnuvası sona erdi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 17:14
Spora ve sporcuya destek

Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen Futsal Turnuvası sona erdi.


Geçtiğimiz Pazar akşamı Atatürk Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın şampiyonluk maçında Beden Eğitimi Öğretmenlerinden oluşan takım Artı Oto’yu normal süresi 3-3 sona eren karşılaşmada penaltılar sonucu 5-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.



Sanayi esnafından oluşan Artı Oto’yu desteklemek üzere şampiyonluk maçını Oda Yönetim Kurulu üyesi Kadir Akdağ ile birlikte takip eden Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, takım oyuncularına moral ve destek olmak amacıyla yanlarında olurken, takıma çiçek takdim etti ve karşılaşma sonunda ise tatlı ikramında bulundu.




Maç sonunda ise Necmettin Uzun, birlikte karşılaşmayı takip ettiği Taksiciler ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile birlikte Artı Oto takımına 2.’lik kupasını ve ödüllerini verdi.



Uzun, ayrıca oda olarak spora ve sporculara desteklerinin süreceğini kaydetti. 



Son Güncelleme: 13.02.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.