'STK’larımıza özel önem veriyoruz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına özel önem verdiklerini söyledi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 11:29
'STK’larımıza özel önem veriyoruz'


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına özel önem verdiklerini söyledi.

Şehit ve Gaziler Derneği, Bedensel Engelliler Basketol Kulübü, Birlik Haber-Sen ve Dodurga Dikenli Kirenci Derneği’nin kendisini ziyaretinde konuşan Karadağ, Çorum AK Parti’de kısa süre önce bir nöbet değişimi yaşandığına dikkat çekti. Yeni süreçte STK’lara özel önem vereceklerini kaydeden Karadağ, “Ben de STK’ların içerisinden geliyorum. Bu kuruluşlarımızın ne derece ehemmiyetli olduğunu iyi bilen birisiyim” dedi.

Yaklaşık 10 yıl sonra Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım tarafından yeniden İl Başkanlığı’na getirildiğini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Bundan sonraki süreçte hem yönetimlerimiz hem milletvekillerimiz hem de belediyemiz olarak hizmetinizde bulunacağız.” Diye konuştu. 

İl Yönetimi ve yürütmeyi oluşturduklarını açıklayan Karadağ şunları söyledi: “Bu yönetimimizde toplumun her kesimini temsil eden arkadaşlarımız var. Yönetimimizde sivil toplum kuruluşlarımızın alanlarıyla ilgili komisyonlar kuracağız. İlk kuracağımız komisyon da şehit ve gazilerimizle ilgili olacak. Şehit ve gazilerimiz olmazsa biz ne millet ne de devlet olarak bu durumda olamazdık. Bizim canımız malımız vatan ve milletimiz onlar sayesinde ilelebet yaşayacak. Onlara minnettarız. En çok önemsediğimiz komisyon belki de bu komisyon olacak. Zaman zaman sizleri ziyaret edeceğiz. Sıkıntılarınızla ilgileneceğiz. Cumhurbaşkanımız da şehit ve gazilerimizin önemine sürekli dikkat çekiyor. Bir sıkıntınız olduğunda lütfen bizlere iletin. Önemli olan gönüllerde taht kurmaktır. Gönül almaktan daha önemli bir şey yoktur. Biz bu doğrultuda yönetim tarzımızı belirledik. Diğer yandan engelli derneğimiz ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla da aynı hassasiyetle ilgileneceğiz"


Son Güncelleme: 16.11.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.