Stratejik Gelişim Planı hazırlanıyor

Vali Necmeddin Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Çorum İl Stratejik Gelişim Planı hazırlıklarına başlandı.

17 Kasım 2016 Perşembe 16:41
Stratejik Gelişim Planı hazırlanıyor

Vali ve OKA Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Çorum İl Stratejik Gelişim Planı hazırlıklarına başlandı.

Planın hazırlık süreci sekretarya görevi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreterliğine verildi.

OKA tarafından hazırlanan eylem planı takvimi doğrultusunda Çorum’da kamu kurumları yetkilileriyle ile eylem planına nasıl katkı verecekleri konusunda görüşmeler gerçekleştirildi.

Açıklamada Plan kapsamında, tarım ve hayvancılık, sanayi, ulaştırma, altyapı, turizm, eğitim, sağlık, çevre ve orman, güvenlik ve yerel kamu hizmetleri konularında eylemler ortaya konulacağı belirtildi.

24 Kasım 2016 tarihinde Anitta Otel’de İl Stratejik Gelişim Planı çalışmaları kapsamında Eylem Planı Çalıştayı gerçekleştirilecek olup, çalıştaydan sonra plan çalışmalarına devam edileceği söylendi.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165