Sülükevler’e asfalt

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Bahçelievler Mahallesi Sülüklevler Sokaklar’da asfalt çalışmalarını inceledi.

05 Kasım 2019 Salı 16:05
Sülükevler’e asfalt

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bahçelievler Mahallesi Sülüklevler Sokaklar’da devam eden asfalt çalışmalarını inceledi, ardından ise Yavruturna Ortaokulu’na geçerek öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Zubeyir Tuncel, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ve bazı birim müdürleri ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Aşgın, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla sohbet etti. İncelemenin ardından açıklama yapan Aşgın, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe’nin mahallenin sorunlarını kendilerine sürekli ilettiğini, sorunların çözümü noktasında ise çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Bütün mahallelerin bir ve beraber olduğunu belirten Aşgın “Bahçelievler Mahallemizde daha önceden de asfalt çalışmaları yapmıştık. Şimdi ise muhtarımızdan gelen talep doğrultusunda Yavruturna Ortaokulu’nun olduğu mevkide geniş bir alanda asfalt çalışması yapıyoruz. Bizim için Çorum’un bütün mahalleleri bir, beraber ve kardeş. Baştan beri bunu söylüyoruz. Muhtarımızla, hemşehrilerimizle istişareler ediyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Gücümüzün yettiğince bütün mahallelere eşit, adil hizmet götürebilmek için gece-gündüz aşkla şevkle heyecanla devam ediyoruz. Heyecanımız sürekli artarak devam ediyor. Bu şehrin bütün sokaklarına hizmet etmeye gücümüz ölçüsünde gayret gösteriyoruz. Hatta gücümüzü de zorlayarak devam ediyoruz. Birileri ne derse desin, biz kardeşçe, mertçe, delikanlıca hiç kimsenin ne dediğine bakmaksızın Allah rızası için çalışmaya devam ediyoruz. Bu başarı ekibimizin başarısı. Tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bu şehrin bütün sorunları bizim sorunlarımız, bütün dertleri bizim dertlerimiz. Bütün mahallelerimizin sıkıntılarını gidermek için de ibadet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2019-11-05 17:22:13

Esnafın kaldırım işgalleri ne oldu? gündemden düştü galiba... işgal genişlemiş kaldırımı geçtim yola kadar ilerlemiş....

Avatar
Binevler 2019-11-05 22:42:55

Binevler camii yoluda asfalt olacakmi baskanim

Avatar
Osman 2019-11-05 21:21:13

Sayın başkan söğütlü evler 1 cadde ve 41. Sokak nezaman asfalt olacak.kis geldi yol demeye şahit lazım her taraf delik deşik çamur.yazin toz kışın çamurdan eve gidemez olduk.asfalt istiyoruz.

Avatar
Don Kişot 2019-11-05 23:33:52

Yalnız Allah var güzel poz veriyon Başkanım, teşekkürler sayende çamurdan kurtulduk.

banner165