Sungurlu MYO'da seçim heyecanı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci temsilcisi seçimleri yapıldı.

24 Kasım 2016 Perşembe 16:23
Sungurlu MYO'da seçim heyecanı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci temsilcisi seçimleri yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen seçimlerde Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programında Musa ÖNER, Bilgisayar Programcılığı Programında Sefa Kürkaya, İşletme Yönetimi Programında Tuncay Önsoy, Çocuk Gelişimi Programında Funda Bayburt, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programında Menekşe Kübra Şahin, Dış Ticaret Programında Oktay Arıkan, Fizyoterapi Programında Bahar Yücel öğ
renci temsilcisi seçildi. Sungurlu Meslek Yüksekokulu temsilcisi olarak ise Musa Öner seçildi. Musa Öner Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyinde Sungurlu Meslek Yüksekokulunu temsil edecek.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, seçim sonrası öğrenci temsilcileri ile bir araya gelerek, Üniversitelerde öğrenci temsilcilerinin, öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması ve geliştirilmesindeki haklarını gözetmek, ulusal çıkarlar konusunda duyarlı olmalarını sağlamak, üniversite yönetim organları ile öğrenciler arasında etkili bir iletişim kurarak öğrencilerin beklenti ve isteklerini yönetim organlarına iletme görevleri olduğunu belirterek seçilen öğrenci temsilcilerine başarılar diledi.

İHA

Son Güncelleme: 24.11.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165