Sungurlu Yurdu İçin 9,7 Milyon Tl Yatırım

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Genel Sekreter Erdal Kanık, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

19 Temmuz 2016 Salı 17:37
Sungurlu Yurdu İçin 9,7 Milyon Tl Yatırım

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Genel Sekreter Erdal Kanık, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

Yapılan açıklamaya göre, Ülkemizde ve TBMM’de yaşanan olaylarla ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Alkan, ‘Ülkemiz tarihinde yaşamadığı bir süreçten geçiyor. Milletçe bir ve beraber olmayı bir kez daha yaşadık’ dedi.

Alaca Meslek Yüksek Okuluna Yeni Dönemde Yeni Program


YÖK Başkanı ve Üniversite Rektörleri ile Demokrasiye sahip çıkmak adına dün TBMM’de bulunduklarını söyleyen Alkan, ‘Demokrasiye ve geleceğimize sahip çıkarken çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonamızla ilgili desteklerinizle hazırlıklarımız sürüyor. Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulumuza Veterinerlik Bölümü, Laborant ve Veteriner Sağlık Programına 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında öğrenci alımı için tüm hazırlıklarımız hızla sürüyor’ dedi.


Gündüz Çalışma Gece Demokrasi Nöbeti


Gündüz çalışmalara devam ettiklerini geceleri de meydanlarda Demokrasi Nöbetine devam ettiklerini söyleyen Uslu, ‘Hizmete ve millete yönelik yapılan Darbeye karşı milletçe duruşumuzu sergilerken hizmetlerimize de ara vermeden devam edeceğiz’ dedi. 


Alaca’ya Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu


Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulunun ihtiyacı olan Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ile ilgili hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Uslu, ‘YURTKUR Genel Müdürümüz ile görüştük. 2017 yılı yatırım programına alınması için gereken desteği verecek. Yer tahsisi ile ilgili Rektörlüğümüz ve Belediyemizle görüşmelerimiz sürüyor.


Sungurlu Yurdu İçin 9,7 Milyon TL Yatırım


Sungurlu 300 Öğrencili Yükseköğrenim Yurdu ihalesinin de 9,7 Milyon TL (KDV Dahil) bedel ile sonuçlandığını ifade eden Uslu, ‘İhalemiz sonuçlandı önümüzdeki günlerde sözleşmeye bağlanarak yapımına başlanacaktır. Hayırlı olsun’ dedi.


Sungurlu Şehir Stadyumu 9 Ağustos’ta İhale Ediliyor


Sungurlu Şehir Stadyumuyla ilgili sürecin de tamamlandığını söyleyen Uslu, ‘Koordineli ekip çalışması ile süreci tamamladık. Yaşanan teknik, bürokratik ve idari sorunlar birebir takip ederek sonuç elde ettik. İhale sürecinin tamamlanmasıyla Sungurlu ilçemiz Modern bir Stadyuma kavuşturmuş olacağız’ dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.