Sungurlu’da bayramlaşma geleneği devam ettirildi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 100 yılı aşkın süredir devam eden toplu bayramlaşma geleneği bu yıl da sürdürüldü.

07 Temmuz 2016 Perşembe 10:10
Sungurlu’da bayramlaşma geleneği devam ettirildi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 100 yılı aşkın süredir devam eden toplu bayramlaşma geleneği bu yıl da sürdürüldü. 

Sungurlu Belediyesi ev sahipliğinde Mahmut Atalay Spor Salonunda düzenlenen bayramlaşma programı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Uğur Çalman, Sefa Karslı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, belediye birim müdürleri, personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve diğer protokol üyeleri yaptıkları konuşmalarda bayramın ruhuna uygun olarak bayramlaşma programlarının vatandaşlarımızın katılımı ve coşkuyla gerçekleştirilmesinin önemine değindiler.

İslam aleminin hep acı, hep problemlerle anıldığı bir dönemden geçildiği ifade eden Şahiner, Ramazan Bayramının dünyada huzur, barış ve muhabbet ortamının başlangıcı olması, dini birlik ve beraberliğin tesis edilmesi ve kardeşliğin daha fazla pekiştirilmesi gereken günler olduğu vurgusunu yaptı.

İHA


Son Güncelleme: 07.07.2016 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.