Sungurlu’da engelliler günü programı

Sungurlu Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşlar, öğrenciler ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

03 Aralık 2016 Cumartesi 22:24
Sungurlu’da engelliler günü programı

Sungurlu Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşlar, öğrenciler ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.


Özgürler 1 Nolu Düğün Salonu'nda verilen yemeğe Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Karslı ve çok sayıda Engelli öğrencilerin yanı sıra aileleri katıldı.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Biz engelsiz bir yaşam için engelli dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak, engelli vatandaşlarımızın ulaşamadığı, gidemediği bir yere ulaştırmak bizlerin görevidir. Sungurlu Belediyesi olarak sadece 3 Aralık’ta değil her zaman sizin yanınızda olduğunuzu hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.


Bazı engellilerin engelinden ötürü hayata küsebileceğine belirten Şahiner, “Engellileri topluma kazandırmak engellileri hayatla barıştırmak anlamını taşımaktadır. Ama gerçek şudur: Engelliler bu toplumun en asli unsurudur. Asıl üzerinde durulması gereken de budur" dedi.


Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, engelliler ve aileleri ile tek tek ilgilendi. 
Sungurlu'da faaliyet gösteren Okul Yöneticilerine hizmetlerinden dolayı Belediye tarafından plaket takdim edildi. Gecenin sonunda Başkan Şahiner, Belediye tarafından hazırlanan hediyeleri engelli çocuklara verdi. 


Son Güncelleme: 03.12.2016 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165