Sungurlu'da Öğrencilere Obezite Eğitimi

Çorum'un Sungurlu ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından lise öğrencilerine obezite eğitimi verildi.

23 Şubat 2016 Salı 15:56
Sungurlu'da Öğrencilere Obezite Eğitimi

Çorum'un Sungurlu ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından lise öğrencilerine obezite eğitimi verildi.

Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Sungurlu'da bulunan lise öğrencilerine obezite, sağlıklı yaşam, yeterli ve dengeli beslenme, fiziksel aktivite konularında seminer verildi.

Özel İdare Konferans Salonu'nda Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Ahmet Birkan Karaman tarafından öğrencilere obeziteden korunmak için neler yapmaları, sağlıklı bir bedene sahip olmak için neleri tüketmeleri, abur cuburların, fast foodların, hareketsiz kalmanın obez olmada ne kadar etkili oldukları anlatıldı.

Şişman olan bireylerin ve öğrencilerin tedavi olması amacıyla Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezine yönlendirildi. Öğrencilerin daha sağlıklı bireyler olmaları için bilinçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam edileceği öğrenildi.

İHA


Son Güncelleme: 23.02.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165