Sungurlu’dan çifte açıklama

Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Necdet Soydemir ve Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'den maliyetine sebze satışı ile ilgili art arda açıklama geldi.

30 Mart 2020 Pazartesi 17:35
Sungurlu’dan çifte açıklama

Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Necdet Soydemir, pazarcı esnafının Sunurlu Belediyesi ve Başkan Abdülkadir Şahiner’e yönelik yapılan haberin çarpıtıldığını iddia etti.

Serkan Şansever'in haberine göre, Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı necdet Soydemir yaptığı açıklamada, “Bizler pazarcı esnafı olarak ekmeğimizin peşindeyiz. Sungurlu Belediyesi dün olduğu gibi bugünde bizim yanımızda” ifadelerini kullandı.
Bugün pazarcı esnaflarla birlikte mağduriyetlerinin giderilmesi için İlçe Kaymakamlığına gittiklerini hatırlatan Soydemir, “Kaymakam beyle görüştükten sonra çıkışta kısa bir açıklama yaptım. Pazarımız kapalı olduğu için mağdur olduk ve mağduriyetimizi dile getirdik. Dernek Başkanı olarak ağzımdan ‘Belediye rant mı sağlamaya çalışıyor’ kelimesi çıkmadı. Bizler ekmeğimizin peşindeyiz” dedi.
Kaymakam’dan sonra sonra Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile görüştüklerini belirten Soydemir, “Başkanımız mağduriyetimizin giderilmesi için çalışacaklarını söyledi. Sungurlu Belediyesi dün olduğu gibi bugün de bizim yanımızda. Sungurlu Belediyesine ve Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e güveniyoruz” dedi.

'HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK'
Başkan Şahiner ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Sungurlu Belediyesi ve şahsım olarak şimdiye kadar her zaman ilçe esnafımızın yanında olduk. İlçemiz esnafı ve vatandaşımızın mağdur olmaması için üzerimize düşen yükümlülüklerin hepsini yaptık, yapmaya da hazırız. Bugün itibariyle başlatmış olduğumuz tanzim satışımıza pazar esnafımız tepki gösterdi. Kesinlikle hiç kimse belediye olarak rant peşinde olduğumuzu düşünmesinde, dile de almasın. Böyle bir şey olması mümkün mü? Pazarların kapatılması kararı “İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu” tarafından alındı. Kamuoyunda pazarların belediyemiz tarafından kapatıldığına dair bir algı oluşturulmaya çalışıyor. Kimse böyle bir yanılgıya düşmesin lütfen. Maliyetine aldığımız ürünleri en sağlıklı şekilde vatandaşımıza ulaştırarak, halkımızın mağdur olmamasından başka bir gayemiz yoktur. Koronovirüs salgınının ülkemizde görüldüğü günden itibaren her noktada çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde yaptık. Bundan sonrada yine vatandaşımızın mağdur olamaması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevket 2020-04-01 00:43:54

İşiniz gücünüz yalan dolan

banner165