Sungurlu’dan sonra iki ilçe daha iptal etti

Sungurlu’dan sonra Osmancık Belediyesi ve İskilip Belediyesi de şehitlerimiz nedeniyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğini iptal etti

03 Mart 2020 Salı 16:15
Sungurlu’dan sonra iki ilçe daha iptal etti

Sungurlu’dan sonra Osmancık Belediyesi ve İskilip Belediyesi de şehitlerimiz nedeniyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğini iptal etti.
Osmancık Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlemeyi planladığımız program, Kahraman Şehitlerimize Saygı ve Mehmetçiğimizin "Bahar Kalkanı Harekatı" nedeniyle iptal edilmiştir. Bu süreçte ilçemizde eğlence unsuru içeren etkinlik düzenlenmeyecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, iptal edilen programlardan dolayı tüm halkımızdan özür dileriz.”denildi.


İSKİLİP’TEN İPTAL HABERİ
İskilip Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlıkları tamamlanan etkinlikleri şehitler ve kahraman ordumuzun Suriye'de icra ettiği Bahar Kalkanı hHarekatı nedeniyle iptal etti. Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, hanım kardeşlerimiz için organize ettiğimiz programlar, son günlerdeki şehit haberleri ve ordumuzun harekatta olması nedeni ile iptal edilmiştir. Tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerimi sunar, aziz  şehitlerimize Allah’tan rahmet, ordumuza zaferler dilerim."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.