Sungurlu'nun Taşkın Problemi Çözülüyor

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki derelerin ıslahlarının yapımı toplantı düzenlendi.

25 Şubat 2016 Perşembe 14:42
Sungurlu'nun Taşkın Problemi Çözülüyor

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki derelerin ıslahlarının yapımı toplantı düzenlendi.

DSİ 5. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ersin Gökçe, Havza Yönetimi Şube Müdürü Seher Varol, ilgili teknik personeller ile firma yetkililerinin katılımıyla Sungurlu ilçe merkezi dereleri ıslahı planlama proje yapımı masaya yatırıldı.

"SUNGURLUMUZUN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK"

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Yıllardır devam eden ilçemizin en büyük sorunlarından birisi olan ıslah projesinin hayat bulması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Şimdi bu dereler temizlenerek pırıl pırıl olacak. Yeni yapılacak olan Derelerin ıslahı ve 17 adet köprü ile Sungurlumuzun çehresi daha güzel bir görüntüye kavuşacak. Özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dindar, Havza Yönetimi Şube Müdürü Seher Varol ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Proje kapsamında; Diğ çayının 5 kilometre uzunluğunda ıslah projesi ve bir adet sel kapanı projesi, Budaközü deresinin 6 kilometre uzunluğunda ıslah projesi, Akçay deresinin 1,2 kilometre uzunluğunda ıslah projesi ve 17 adet köprü yapılacak.

İHA


Son Güncelleme: 25.02.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165