Sürpriz evlilik teklifi

Çorum'da bir genç, Hürriyet Meydanı'nda kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:48
 Sürpriz evlilik teklifi


Çorum'da bir genç, Hürriyet Meydanı'nda kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.


Ali Kanarlı isimli genç, kız arkadaşına evlilik teklif etmek için farklı bir yol seçti. Sıradan ve alışılmış evlilik tekliflerinden farklı bir organizasyon yapan Kanarlı, arkadaşlarının da desteğiyle Hürriyet Meydanı'nda kız arkadaşına evlilik teklif etti.


Kanarlı'nın, kız arkadaşı Tuğçe Aktaş ile Hürriyet Meydanı'nda buluştuğu sırada gencin arkadaşları "Bundan sonraki hayatında daha önemli bir şey yoksa benimle evlenir misin?" yazılı pankartı açtı. Pankartı görünce şaşkına dönen ve heyecanlandığı gözlenen Aktaş'ın heyecanı, Kanarlı'nın diz çökerek pırlanta yüzüğü çıkarmasıyla daha da katlandı.


Kanarlı'nın teklifine "evet" cevabı veren Aktaş, daha sonra hayat arkadaşına sarıldı. Kent meydanındaki evlenme teklifini merakla izleyen vatandaşlar da Aktaş'ın "evet" cevabı sonrası alkışlarıyla genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. 




Son Güncelleme: 15.12.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.