Sürpriz ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı ziyaret etti.

16 Mayıs 2022 Pazartesi 23:38
Sürpriz ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı ziyaret etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, kurum binasında gerçekleşen görüşme ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “MHP İl Başkanımız Sayın Agah Karapıçak'ın kurumumuzu ziyaretinde ilimizde uyguladığımız tarımsal projeleri değerlendirdik. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl Genel Meclisi toplantılarında AK Parti ve MHP’li bazı meclis üyeleri tarafından devleti zarara uğrattığı iddiasıyla sert sözlerle eleştirilmiş, Konu bazı muhalefet partilerinin de gündemine taşınmıştı.

Son Güncelleme: 17.05.2022 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2022-05-17 16:41:40

Şıracı bozacı hikayesi

Avatar
vatandaş 2022-05-17 19:16:21

millet le resmen dalga geçiliyo madem müdür çok iyi niye iktidar partisinin mensupları şikayetci madem müdür kötü iktidar partisinin elini tutan mı var niye gereği yapılmıyo

Avatar
Dodurgali 2022-05-17 19:17:33

Bu nasil bir piskinliktir. Dodurga'da tibbi aromatik bitki uretecegim diye devleri 340 bin tl zarara ugratan bir adami mhp gibi milliyetci bir parti nasil sahiplenip, basina poz verir. Son yillarda ne oldu bu ülkücülere , anlamak gercekten cok zor.

Avatar
Vatandaş 2022-05-17 20:56:24

Müdür onurlu bir şekilde istifa etmelidir. Etmezse hem kendisi küçülür, hemde devletin ilgili kurumunu, liyakat muessesesini yıpratır.