Suyunuzu kendiniz doldurun!

Çorum Belediyesi, kartlı su sayaçları için su yükleme noktaları oluşturdu.

25 Şubat 2016 Perşembe 16:15
Suyunuzu kendiniz doldurun!

Çorum Belediyesi, kartlı su sayaçları için su yükleme noktaları oluşturdu.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre,  Kartlı su sayaçlarının çoğalması ile birlikte vatandaşların işlemlerinin kolaylaştırılması için kart dolum noktalarını yaygınlaştırıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, özellikle kiralık mekanlarda su ücretleriyle ilgili kiracı ile mülk sahibi arasında oluşan borç-alacak ilişkisinin giderilmesi, bilinçli su tüketiminin sağlanması gibi hususlarda geçtiğimiz yıl yapılan yeni uygulama ile su sayaçlarının kartlı sayaçlara dönüştürülmesi kararlaştırılmıştı. Kartlı su sayaçlarının yaygınlaşması ile özellikle haftasonları ve mesai saatleri dışında hemşehrilerimizin yükleme yapabilmesi için ilave önlemler alınması anlamında çalışmalar yaptık. İlk etapta merkez otobüs durakları ve belediye girişine konulan avans yükleme cihazlarından mesai saatleri dışında kartında suyu biten abonelerimizin ücreti daha sonra yapacağı ödemeden düşülmek üzere 3 ton avans mahiyetinde su yüklemesi yapabilecek dedi.

Yabacıoğlu, "Önümüzdeki günlerde anlaşmalı fatura ödeme merkezlerine yerleştirilecek cihazlardan da haftanın her gün ve saatinde istenildiği kadar yükleme yapılacağını belirtti." 

Son Güncelleme: 25.02.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165