Tahir Eşkil güven tazeledi

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi, 5. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Mevcut başkan Tahir Eşkil’in tek liste...

01 Kasım 2014 Cumartesi 14:45
 Tahir Eşkil güven tazeledi


Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi, 5. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.  Mevcut başkan Tahir Eşkil’in tek liste ile girdiği genel kurulda, Eğitim Bir Sen üyeleri, yeni dönem için de yola Tahir Eşkil’le devam etme kararı aldı.


Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen genel kurul, üyelerin yoğun ilgisiyle başlarken, Genel kurul Divan Başkanlığı’na Avukat Ömer Kılıç getirildi.

162 delegesi bulunan Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi’nin genel kurulunda üyelerine hitaben konuşan Tahir Eşkil, değerler ve dik duruş sendikacılığı yaptıklarını belirterek, “Güçlü STK’lar doğrunun yanında, yanlışın karşısında durabilen sendikalardır. Kimse bizden yanlış işlerini onaylamamızı beklemesin.” dedi.


Divan Başkanı Ömer Kılıç’ın özgürlükler konusunda yaptığı konuşma salondan alkış alırken, Memur Sen Çorum eski Başkanı Erol Kavuncu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan da kısa birer selamlama konuşması yaparak, genel kurulun hayırlı olması dileklerini iletti.


Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan oylama ile Tahir Eşkil tekrar Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı olarak görev alırken, yönetim listesi şu şekilde oluştu;


Yönetim Kurulu: Tahir Eşkil, Eyyüp Çiçek, Hasan Hüseyin Erdoğan, Şevket Anar, Yusuf Bulanık, Hamza Kalınsazlıoğlu, Tekin Çınar.


Denetim Kurulu: Hüseyin Kır, Ali Sayar, Abdullah Mesut Ürünoğlu, Bülent Öztürk, Mehmet Yakar.


Disiplin Kurulu: Mesut Karaca, Abdurrahman Çırak, Üzeyir Avcı, Recep Yücel, Fazlı Çolak.


Üst Kurul Delegeleri: Tahir Eşkil, Eyyüp Çiçek, Yusuf Bulanık.



Son Güncelleme: 01.11.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2014-11-01 20:29:00

Zorunlu din dersine karsiymis yaziklar olsun sana.mudurluklerde yuzde yuz basarili olduk diyor kul hakkini ne yapcaksin tahir efendi kul hakki ne demek biliyomusun.sapsari sendika