Talepler doğrudan Vali’ye

Vali Sabri Başköy, hafta sonu esnafa ziyaret ve iade-i ziyaretlere ayırdı.

06 Ekim 2013 Pazar 23:38
 Talepler doğrudan Vali’ye


Vali Sabri Başköy, hafta sonu esnafa ziyaret ve iade-i ziyaretlere ayırdı. Başköy, Heri Mobilya San. Tic. Ltd. Şti., Şamlılar Züccaciye Koll. Şti., Brillant Perde (Suat Perde), Kuşcular Giyim ve Sami Kuyumcu’yu ayrı ayrı ziyaret ve iade-i ziyaretlerde bulunarak, işyeri sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Heri Mobilya San. Tic. Ltd. Şti sahibi Mustafa Tahtasız’ı mağazasında ziyaret eden Vali Başköy, sırası ile Şamlılar Züccaciye Koll. Şti sahipleri baba Mehmet ve oğlu Safa Şamlı,  Brillant Perde sahibi M.Oğuz Kavukçu ve ailesi ile Kuşcular Giyim sahibi Onur Kuşcu ve Sami Kuyumcu sahibi Sami Çubukçu’ya ayrı ayrı ziyaret ve iade-i ziyaretlerde bulunarak onlarla bir süre sohbet etti.

İişyeri sahipleri Vali Sabri Başköy’ün kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek talep ve beklentilerini aktardılar.

Çorum’un değişik bölgelerindeki işyeri sahiplerini ihmal etmeden zaman zaman ziyaret ederek, onların sorunları, sıkıntıları, beklentileri ve talepleri ile iş durumları hakkında kendilerinden doğrudan bilgi aldığını belirten Vali Başköy; “Yapmış olduğumuz esnaf ziyaretleri ile onların yaşadığı sorunları kaynağında tespit etmiş oluyoruz. Dolayısıyla yaşadıkları sorunların çözümünün hızlandırılması noktasında, bürokratik engelleri ortadan kaldırmış oluyoruz.” Dedi.






Son Güncelleme: 07.10.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.