Taleplerini Cumhurbaşkanı'na ilettiler

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Konferans ve Sergisi’nde katılan Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği sorunlarını aktarma fırsatı buldu.

16 Ocak 2020 Perşembe 21:03
Taleplerini Cumhurbaşkanı'na ilettiler

Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Konferans ve Sergisi’nde Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) stant açtı.

CUMHURBAŞKANI STANDI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) stantını ziyaret ederek, ulaşım ve halk otobüscülerinin sorunlarının çözümü konusunda çalışmaların hızlanacağı müjdesini verdi. Halk otobüslerinin ülke genelinde statüye kavuşması ve genel sorunlarının çözümünde önümüzdeki aylarda belediyelerle ilgili TBMM’ye Torba Yasa gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanlarının katıldığı programda, ulaşım ve elektronik akıllı kat firmaları stantlarda yer aldı.

Etkinliğe Çorum Ulaş Başkanı Arap Ballı, Danışma Kurulu Üyesi Adnan Cıdık, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Uslu ve Mustafa Emiroğlu da, Türkiye Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş ve Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Kurt ile birlikte katıldı.

Türkiye genelinden gelen halk otobüsü yöneticileri olarak ayrı bir salonda toplantı yapılarak TÖHOB çalışmaları, ücretsiz 65 yaş ve engelliler konusunda yapılan çalışmalar konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Mart ayında Torba Yasa’ya girmesi beklenen konular ve detayları ele alındı. Konferans iki gün sürerken, miletvekilleri ve belediye başkanlarıyla görüşmeler yapılarak toplu taşımanın sorunları ele alındı.

Son Güncelleme: 17.01.2020 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.