Taleplerini pankartla duyuracaklar

Çorum dışında yaşayan İskilipliler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum ziyaretine hazırlanıyor

24 Ocak 2018 Çarşamba 08:54
Taleplerini pankartla duyuracaklar

Bolu İskilipliler Derneği Başkanı Fikret Kısar, bu hafta sonu AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sürpriz karşılama yapılacağını söyledi.

www.iskilipliyiz.com’da yer alan habere göre, İstanbul İskilip ve Civar Köyleri Derneği, Bolu Çor-İskilip Derneği ve İskilip Muhtarlar Derneğinin ortak çalışmasıyla, ilçenin talepleri Erdoğan’a iletilecek.

Önceki yıllarda Çorum mitinglerinde Ebussuud Efendi ve Atıf Hoca ile ilgili söylemlerinin Erdoğan'ın İskilip’e olan ilgisinin tezahürü olduğunu belirten Kısar, “İskilip’in yol ve yüksekokul problemlerini pankartlarla anlatacağız. İstanbul’da dizayn edilip yapılan pankartlar İskilip’e ulaştı. 15 yıldır Çorum’un ilçeleri içerisinde birinci olarak reisine sahip çıkan İskilip’in yatırımlarla da birinci olmasının gerektiğini Çorum kamuoyuna duyuracağız. 15 yıldır Meclis’te temsilcisi bulunmadığından İskilip’in sorunlarını direkt olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza görsel olarak ifade etmemizin daha etkili olacağı tahmin edilmektedir.” dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-01-24 16:21:32

vekiliniz,belediye başkanınız yok mu?pankart açacaklarmış .oldu olacak ateş yakın da dumanıyla anlatın derdinizi.

Avatar
İskilipden 2018-01-24 18:11:05

Seçtiklerimiz talepleri iletemez mi? Neden bu yola yönlendirmeye mecbur bırakılıyor. Tosya İskilip yolu yatırım İstenen budur. İnşAllah talepler duyulur Atıfhoca Devlet hastanesinin açılışı gerçekleşir.

banner165