Tarancı, gazetecilerle bir araya geldi

Çorum İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, gazeteciler bir araya geldi.

24 Ağustos 2014 Pazar 16:29
 Tarancı, gazetecilerle bir araya geldi


Çorum İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, gazeteciler bir araya geldi. 

Polisevi’nde kentte görev yapan ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerine kahvaltı veren Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken gazetecilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Çorum’un Türkiye’nin en huzurlu illeri arasında yer aldığını dile getiren Tarancı, bu huzur ve güven ortamının bozulmaması için teşkilat olarak gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Suç ve suçlulularla topyekün mücadele edilmesi gerektiğini dile getiren Tarancı, suçla mücadele konusunda halkında kendilerine destek olması için çağrıda bulundu.

Vatandaşlardan gördükleri olumsuzlukları kendilerine iletmelerini isteyen Tarancı, “Vatandaşlarımız bir olumsuzluk gördüklerinde bize bildirsinler. Teşkilat olarak bizde bize iletilen olumsuzluğu anında ortadan kaldıralım. Hepimizin ortak paydası Çorum” dedi.

Gazetecileri mesai arkadaşları olarak gördüklerini anlatan Tarancı, basının demokrasinin vazgeçilmezleri arasında yer aldığını belirtti. Tarancı, Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarının Çorumlulara ulaştırılması açısından da medyayı önemsediklerini sözlerine ekledi.

Kahvaltıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan Aras ve bazı şube müdürleri de katıldı.





İHA

Son Güncelleme: 24.08.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-08-25 08:56:11

hep aynı tişört, kimi zamanda üstüne giydiği aynı gri ceket. memleket olarak hayrına üst baş alsak sayın emniyet müdürümüze.