Tarımsal talepler Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci'yi ziyaretinde Çorum'un tarımsal taleplerini iletti.

25 Ocak 2023 Çarşamba 21:50
Tarımsal talepler Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ’yi ziyaret ederek; Çorum merkez ve ilçelerinin bulamadan desteklere kadar bazı tarımsal taleplerini iletti.

Kavuncu yaptığı açıklamada, 81 il içerisinde tarımsal arazi büyüklüğünde 9’uncu, ormanlık alan bakımından 17’inci sırada olan Çorum’un, tarım ve hayvancılığı üzerine istişarelerde bulunduklarını belirten Kavuncu, şöyle dedi:

Çorum'umuzda yapımı devam eden ve Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan projeleri değerlendirdik.
Ayrıca, DSİ'nin İl ve ilçelerimizde yapımı devam eden ve planlanan, baraj, gölet, sulama tesisi gibi yatırımları görüştük. Çiftçilerimizin beklentilerini Sn. Bakanımıza ilettik.

Devletimizin tüm imkanlarıyla; teşvik ve destek ödemeleriyle, ekim süreçlerinden hasat ve ürün alım süreçlerine değin çiftçilerimizin yanındayız. Çiftçi kardeşlerimizi her anlamda desteklemeyi sürdüreceğiz.

Hem topraklarımızı hem de suyumuzu koruyacak reformlara imza atarak; tüm dünyayı tehdit eden gıda güvenliğini sağlayarak çiftçilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.

İlimizin, çiftçilerimizin taleplerine olumlu yaklaşımları, ilimize ve ülkemize katma değer sağlayacak her projeyi desteklemeleri nedeniyle Sn. Bakanımıza kıymetli hemşehrim adına şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
By 2023-01-25 23:54:01

Hangi ayakkabi kaldi, yalanmadik!

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-25 21:57:31

Nerede kalmıştık. Bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Seçimler yaklaşıyor, koltuk sallanıyor. Seçimlere kadar Çorum'a yağmur gibi yatırımlar gelir. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2023-01-25 22:41:05

Seçime 108 gün Perşembe 107 gün var. Çankırı Iskilip yolu, İskilip Tosya yolu ve İskilip Çorum yolu yarım bitermi 100 günde Maalesef bu arada Meslek Yüksek Okulu bekliyor Foto iş yapmıyor yapılanlar ortada

Avatar
Kenan 2023-01-25 22:56:28

Bakanla resim çektirdik herşey tamam...

Avatar
Dirilis 2023-01-25 23:19:06

Ne oldu baraj göl ihaleleri. Bir sey cikmadi mi sayin vekilim. Ocak 15 ihale vardi ya hani. Bir ses yok. Iskilip ihaleleri 2053 e mi kaldi