‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikâyesi’

Ticaret ve Sanayi Odası ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün katkılarıyla 23 Aralık 2014 Salı günü...

18 Aralık 2014 Perşembe 14:44
 ‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikâyesi’


Ticaret ve Sanayi Odası ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün katkılarıyla 23 Aralık 2014 Salı günü ‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikâyesi’ konulu sempozyum düzenlenecek.


TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, “İnsanlık tarihinin ve bugünkü medeniyetin temelini yaklaşık 15 bin yıl önce ekimine başlanan buğday tarımı oluşturmaktadır. Ülkemizde geleneksel beslenme düzeni içerisinde önemli bir yer tutan tahıl ürünlerinin temelinde ise gelişen un sanayi yer almaktadır.


Buğdaydan una kadarki tüm işlem basamaklarında ülkemizdeki mevcut durumun, olası problemlerin ve çözüm yollarının tartışılması adına Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün katkılarıyla 23 Aralık 2014 Salı günü ‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikâyesi’ konulu sempozyum organize edilmiştir.


3 oturum halinde gerçekleştirilecek sempozyum ile oluşturulacak ortak platformda un sanayicileri ile akademisyenlerin
bilgi paylaşımında bulunması hedeflenmektedir.

Sempozyum sonucunda elde edilecek verilerin ilerde yapılması düşünülen ortak çalışmaların temelini oluşturması amaçlanmaktadır.


Sektörün mevcut durumu ve geleceği için önem arz eden sempozyuma sektörde yer alan firmaların katılımı önem arz etmektedir.” denildi.



Son Güncelleme: 18.12.2014 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.