Tarlası talan edildi

Çorum’da tarım arazilerindeki ürünlere bu kez yaban hayvanları değil, başıboş köpekler zarar verdi.

04 Eylül 2020 Cuma 12:03
Tarlası talan edildi

Çorum’da tarım arazilerindeki ürünlere bu kez yaban hayvanları değil, başıboş köpekler zarar verdi. Tarlası köpekler tarafından talan edilen çiftçi, yetkililerden yardım bekliyor.
Çorum'un merkez ilçesine bağlı Örencik köyünde çiftçilik yapan Serdar Uysal, başıboş köpeklerin tarlasındaki karpuzlara zarar verdiğini söyledi. Bu nedenle bu yıl rekolte düşüklüğü yaşadığını belirten Uysal, “Burası Örencik köyü vadisi. Buranın iklimi karpuz ekimine oldukça uygun. 3 yıldır burada çalışıyoruz, emek veriyoruz. Güzel sonuçlar almaya başladığımız anda bu seferde başıboş köpekler bizi rahatsız etmeye başladı. İlgili kurumları aradık bir şey yapamayacaklarını söyledi. Bizim zararımızı kim karşılayacak. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bize bu konuda ilgili kurumlar yardımcı olursa seviniriz” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 04.09.2020 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Xyz 2020-09-04 18:53:20

Ne yardimi ciftci sigortasi deprem sigortasi kasko vs yaptirin herkes vermeden alma pesinde acilarin cocugu kucuk emrah

banner165