Taşeronların talepleri Bakan'da

Milletvekili Ceylan, Çorum'da bazı kurumlarda çalışan taşeronların taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na iletti

18 Ocak 2018 Perşembe 14:28
Taşeronların talepleri Bakan'da

AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram da hazır bulundu.

Bakan Sarıeroğlu ile yapılan görüşmede taşeron yasası ile İŞKUR Hizmet Binası hakkında istişarelerde bulunuldu.

Milletvekili Ceylan, Çorum’da Taşeron yasası çıktıktan sonra kendilerine bazı resmi kurumlardan gelen yoğun talepleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na iletirken, konuya ilişkin olumlu yaklaşımlarından dolayı Bakan’a teşekkür etti.

İŞKUR’UN TEMELİNİ BAKAN ATACAK

26 Aralık'ta ihalesi yapılan İŞKUR yeni hizmet binasına desteklerinden dolayı Bakan Sarıeroğlu’na ayrıca teşekkür eden Ceylan, mevcut binadan 5 kat daha büyük olacak yeni İŞKUR hizmet binasının 6 katlı ve toplam 5 bin metrekare açık, 4 bin 223 metrekare kapalı alan üzerine oturacağını hatırlatarak, modern binanın 500 iş günü içinde tamamlanarak teslim edileceğini kaydetti.

Milletvekili Ceylan, Bakan Sarıeroğlu’nun İŞKUR Hizmet Binası’nın temelini atmak için Çorum’a geleceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 19.01.2018 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-01-19 09:00:42

Buradan bir şey çıkmaz. TSO'cular kendi menfaatleri için giderler Ceylan'da hala bunlara ön ayak oluyor yazık. Sırf bu yüzden Ak partiye oy vermemeyi düşünüyorum.

banner165