TBMM Başkanı'nı kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol K;avuncu, TBMM Başkanı Prof Dr Mustafa Şentop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01 Mart 2019 Cuma 10:25
TBMM Başkanı'nı kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol K;avuncu, TBMM Başkanı Prof Dr Mustafa Şentop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kavuncu, makamında ziyaret ettiği TBMM Başkanı Şentop’un çalışmalarının hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni etti.

İLK MÜRACAAT KAVUNCU'DAN

Öte yandan gençlerimiz başta olmak üzere çocuklar ve büyükleri sarmalayan çağdaş bağımlılık için ortaya konan mücadeleye TBMM de katıldı. Dijital Bağımlılık olarak adlandırılan yeni tehlike için harekete geçen mecliste bu konuda araştırma yapmak üzere komisyon kuruldu. TBMM’nin eğitimci vekillerinden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bu önemli konuda görev almak için üyelik talebiyle müracaatta bulundu.

Tüm partilerin oy birliği ile kurulmasına karar verilen komisyonun tam ismi, Bilişim Teknolojileri Bağımlılığını İnceleme ve Olası Zararlarının Bertaraf Edilmesi Meclis Araştırma Komisyonu olarak adlandırıldı.

Öğretmenlik, yöneticilik ve STK görevleri içerisinde, toplumu tehdit eden bağımlılık konularıyla ilgili çalışmaları bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “İnsanlık tarihi kadar eski olan bağımlılık konusu, çağın her döneminde farklı argümanlara bürünür ve toplumları esaret altına alarak, geleceklerini karartır. Bugün sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığına, gelişmiş teknolojilerle birlikte hayatımıza sirayet eden dijital bağımlılık eklenmiştir. Bu konuda TBMM çatısı altında gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda, öncelikle bir baba sorumluluğu, öğretmen sorumluluğu ve milletvekili sorumluluğu ile yer almayı görev sayıyorum. İnşallah yapılacak çalışmalarla, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun tümünü etkisi altına alan dijital bağımlılıkla mücadele edeceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 01.03.2019 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİRBİLEN 2019-03-01 10:45:56

bu arap hayranlığını anlamak mümkün değil .hediye saat bile arapça çok ilginç. müslüman olmak demek araplaşmak demek değildir. arap kültürünü benimsemek uygulamak değildir. onun gibi giyinmek onun gibi yaşamak değildir.

Avatar
Cengo 2019-03-01 15:08:50

Işine bak bir bilen adam giyimini görmüyonmu artis takmışsınız araplara bir şeymi yaptılar araplar sana hediyenin üzerinde belki ayet yazılı boş boş konuşuyon