TBMM bürokratlarının İskilip çıkarması

TBMM’nin üst düzey yöneticileri İskilip Belediyesi’nin konuğu oldu.

19 Ekim 2014 Pazar 14:59
 TBMM bürokratlarının İskilip çıkarması


TBMM’nin üst düzey yöneticileri İskilip Belediyesi’nin konuğu oldu.


TBMM İşletme ve Yapım İşleri Başkanı hemşerimiz Mustafa Tamirci ve beraberinde TBMM İdari Teşkilat Yöneticileri, ilçenin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.


Geziye TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, İşletme ve Yapım Başkanı hemşerimiz Mustafa Tamirci, Milletvekili Hizmetleri Başkanı İsmail Kargulu, Destek Hizmetleri Başkanı Fahrettin Böke, TBMM Başkanı Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmuşoğlu, İşletme ve Yapım Başkan Yardımcısı Kamil Polat, İşletme ve Yapım Başkanı Melih Amasyalı, Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Altınkaynak, TBMM Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakan Dinç, Milletvekili Hizmetleri Müdürü Osman Tuncel ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Köksal katıldı.


Öğle saatlerinde İskilip’e gelen konuklar önce İskilip Belediyesi Başkan Vekili Erol Gökçe’yi makamında ziyaret etti. Seyirtepe Sosyal Tesislerine geçen ekibe burada İskilip Dolması ikram edildi.


Daha sonra ilçenin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ederek İskilip hakkında Mustafa Tamirci’den bilgiler alan konuklar, İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesi, İskilip Kalesi, Çatalkara Kültür ve Sanat Evi, Yazmalı Konak, Kral Mezarları, çarşı ve arastaları gezdikten sonra akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.


Belediye Başkanı Recep Çatma, şehir dışında olmasından dolayı gezide konuklara eşlik edemedi.


Konuklara İskilip Belediyesi Başkan Vekili Erol Gökçe tarafından Belediye Kültür Yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.



Son Güncelleme: 19.10.2014 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.