TBMM heyeti Çorum’da

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Üyeleri Çorum'a geldi.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 15:46
TBMM heyeti Çorum’da

Ordu’da bir dizi çalışma ziyaretinde bulunacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Üyeleri Çorum’da mola verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu tarafından misafir edilen heyet, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat ile bir araya geldi.

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Komisyonumuz çocuklarımızın yüksek yararını önceleyerek başta yaşam, sağlık, eğitim, barınma haklarının geliştirilmesi için ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapmaktadır. Bu doğrultuda; ilgili Kamu kurumları, ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütleri ile çalışma toplantıları yapılmakta sorun alanlarının yerinde görülmesi için il ziyaretleri gerçekleştirilmektedir.

Komisyonumuz daha önce Şanlıurfa İline yine Çocuk İşçiliği teması ile bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştir. Ordu ikinci ziyaret edilen il olacak. Bundan sonrada sanayide çalışan, çalıştırılan çocuklar ile sokakta çalışan, çalıştırılan çocuklar teması ile Adana ve Bursa illerine çalışma ziyareti gerçekleştirilmesi planlandı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.