TDED Osmancık Şubesi'nden sıra gecesi

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler günü için düzenlediği “Sıra Gecesi” ile öğretmenlerin gönlünü fethetti.

25 Kasım 2016 Cuma 14:54
TDED Osmancık Şubesi'nden sıra gecesi

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler günü için düzenlediği “Sıra Gecesi” ile öğretmenlerin gönlünü fethetti. 

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi çok amaçlı salonunda düzenlenen geceye Osmancık Kaymakamı Abdullah Özübek, Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Sıra Gecesinin açış konuşmasını yapan Şubesi Başkanı Kazım Sekili, "Kurulduğumuzdan bu yana ilçemizde eğitim, kültür ve sanat alanında farklılık oluşturmaya devam ediyoruz. Her hafta düzenli olarak yaptığımız faaliyetlerimizin kadim medeniyetimizin inşasında çok önemli bir yer tutacağına inanıyoruz. Bu konuda mazeret üretmeden çalışan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler de, bizlere güvenerek aktif olarak bu faaliyetlerimize destek verirseniz Osmancık ilçemizi kültür ve sanatın konuşulduğu bir şehir yapacağımıza inancım tamdır. Bugün de öğretmenler gününde farklı bir etkinlikle sizlerin karşısına çıkıyoruz. Bu akşam bizlere çeşitli yörelerimizden türkülerimizi seslendirecek arkadaşlarıma dernek yönetim kurulu ve sizler adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden sevilen türküleri seslendiren sıra gecesi ekibi öğretmenlerin ve katılımcıların beğenisini kazanırken programda aynı zamanda çiğ köfte yoğurularak izleyicilere ikram edildi.

Son Güncelleme: 25.11.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165