Tebrikler stajyer avukatlarımıza

Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın Çorum Barosu Stajyer Avukatları Batı Karadeniz Bölge Elemelerinde birinci oldu.

16 Haziran 2019 Pazar 19:13
Tebrikler stajyer avukatlarımıza

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın ilk aşaması olan bölge elemeleri, Ankara Farabi Otel’de sekiz ayrı mekânda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Yarışmaya katılan Çorum Barosu Stajyer Avukatları Süleyman Arda Afat, Hülya Bayram ve Münevver Melisa Koç, Batı Karadeniz Bölge Elemelerinde birinci olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazanan 8 baro arasına girdi.
Bölge birincisi olan Çorum Barosu stajyer avukatları Barolar Birliği’nin önümüzdeki Ekim ayında düzenleyeceği Türkiye şampiyonasında Çorum’u temsil edecek.

Öte yandan Çorum ile birlikte Bölge Birincisi olan Ordu, Eskişehir, Afyon, Malatya, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve İstanbul Baroları birinci oldu.

Son Güncelleme: 16.06.2019 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.