‘Telafisi olmayan bir kayıp’

Orman Bölge Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze törenine katılan ve burada duygu yüklü bir konuşma yapan Kastamonu Valisi...

24 Eylül 2013 Salı 18:35
  ‘Telafisi olmayan bir kayıp’

Orman Bölge Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze törenine katılan ve burada duygu yüklü bir konuşma yapan Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, trafikte gerekli önlemler alınmayınca bedelinin böyle büyük acılarla ödendiğini söyledi.

Vali Bektaş, konuşmasında, “Kaderdir, kaderin önüne geçilmez, inancımız tam. Ancak bu kader tecelli ederken ne kadarı bizim günahlarımızın, ne kadarı bizim hatalarımızın, bizim tedbirsizliklerimizin üzerine bina ediliyor onu da düşünmek lazım. Genç arkadaşımızın çocukları burada, eşi burada, arkadaşları burada, amirleri burada, memurları burada, bu kadar büyük bir acıyı yaşamak zorunda mıydık diye insan düşünüp isyan edemeden duramıyor. Trafik kazaları can yakmaya devam ediyor. Yöremizde incelediğimizde özellikle ölümlü trafik kazalarında önce çıkan sebeplerden birini bugün yaşadık. Yan yollardan ana yollara girişlerde gerekli dikkati ve tedbiri almıyoruz, göstermiyoruz. Bedelini de böyle büyük acılarla ödemeye devam ediyoruz. Şimdi burada iki tane yavru kenarda bekliyor, onlara ne anlatabilirsiniz.

Dün başka kardeşimiz ve arkadaşlarımız yaşadı, yarın da başkaları yaşayacak. En azından olan bitenden ders almayı öğrenebilsek onun da faydası olur. Genç yaşta sayılabilecek arkadaşımızı kaybettik. Telafi edilemez bir kayıp bu. Artık ebediyen aramızda değil. Allah rahmet eğlesin. Görev için gidiyordu. Belki ona bir kefalet olur. Öbür dünyası inşallah mahmur olur. Çocuklarına, hanımına, yakınlarına, siz mesai arkadaşlarına sabır diliyoruz, başsağlığı diliyoruz. Tabi ki acılar paylaştıkça azalacak, tabi ki sizler yakın ailesinin acılarını hep beraber paylaşacaksınız. Ben tekrar kardeşimize rahmet diliyorum.” ifadeleriyle acısını dile getirdi.





Son Güncelleme: 24.09.2013 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.