Temizlik işçisi Harley-Davidson yaptı

Çorum'da temizlik işçisi olarak çalışan 40 yaşındaki Bülent Bolat, eski bir motosikleti çeşitli malzemeler...

14 Mart 2015 Cumartesi 18:25
 Temizlik işçisi Harley-Davidson yaptı


Çorum'da temizlik işçisi olarak çalışan 40 yaşındaki Bülent Bolat, eski bir motosikleti çeşitli malzemeler kullanarak Harley-Davidson motosiklete çevirdi.


Çorum'da özel bir şirkette temizlik personeli olarak çalışan Bülent Bolat, tamamen kendi imkanlar ile Harley-Davidson benzeri motosiklet yaptı. Doğalgaz borusu, traktör jantı, demir kapı parçası gibi malzemeler kullandığı motosikleti 4.5 ayda tamamladığını belirten Bolat, eski bir motosikletin şase ve motor numarasını değiştirmeden, kendi zevkine göre yeniden dizayn ettiğini ifade etti. Bolat, "Motosikleti yaparken bir terzinin takım elbise diktiği gibi direksiyon, fren, vites, yükseklik ve genişlikleri kendi vücut ölçülerime göre yaptım" dedi.





DHA

Son Güncelleme: 15.03.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.