Tepki çeken görüntülere Valilik’ten açıklama

Çorum’un Bayat ilçesinde boğuşan iki köpeğe bir kadının elindeki kürekle vurarak ayırmaya çalışması sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

20 Temmuz 2019 Cumartesi 15:17

Çorum’un Bayat ilçesinde boğuşan iki köpeğe bir kadının elindeki kürekle vurarak ayırmaya çalışması sosyal medyada tepkilere neden oldu. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, Çorum Valiliği sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Her iki köpeğin fotoğrafının Valilik hesabından paylaşıldığı açıklama da, şu ifadelere yer verildi; “Sosyal medyada çıkan Çorum ili Bayat ilçesi Çukuröz köyü Kışla mevki'inde komşusunun köpeğini kürekle döverek öldürdüğü yönünde çıkan haberle ilgili İlçe Kaymakamlığımızca gerekli araştırma ve inceleme yapılmıştır. Her iki köpeğin de sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir kırık, yara, vs. olmadığı tespit edilmiştir. Köpeğe vuran şahıs köpeklerin birbirine saldırdığını, ayırmak için vurduğunu ve sonrasında pişman olduğunu beyan etmiştir”


İHA
 

Son Güncelleme: 20.07.2019 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-07-20 20:47:43

Bazıları iyice manyak oldu hemen çekip sosyal medyaya mı atmalı. Buna benzer olay çok olur Anadoluda, köpekleri ayırmak isteyende elbette her ihtimale karşı tedbirli olur. Bazen eğer biri mudahele etmezse hayvanlar birbirini çok kötü edebiliyor. Iyilik yap birde tepki gör. Allah akıl versin çekip sosyal medyaya atan akilsiza

Misafir Avatar
bir bilen 2019-07-22 10:40:26 @Çorumlu

senin de ne haltlar yediğin az çok tahmin ediliyor yorumuna bakınca.. bu görüntüyü savunman çok normal tabi..kürekle vurmaktan başka yollar da var cani..

Beğenmedim! (0)
Avatar
okuryazar 2019-07-20 21:10:25

eeee pişman oldu diye köpekleri o kadına geri mi verdiniz. barınağa koruma altına alsanıza hey Allahım. o kadının bir daha bunu köpeklere yapmayacağı ne malum????