‘TERCİHİMİZ EVET’ DEDİLER

Memur-Sen Konfederasyonu’nun 81 ilde düzenlenen ‘Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet’ başlıklı konferans dün akşam saat 19.00’da Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

03 Mart 2017 Cuma 12:12
 ‘TERCİHİMİZ EVET’ DEDİLER


Memur-Sen Konfederasyonu’nun 81 ilde düzenlenen ‘Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet’ başlıklı konferans dün akşam saat 19.00’da Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacı olarak Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ve hemşehrimiz Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay katıldı.



Konferansta bir konuşma yapan AK Parti il Başkanı Av. Mehmet Karadağ, özetle şöyle dedi; “Memur-Sen Kurucu Başkanı Mehmet İnan Akif abimizle parasızlıktan ve insansızlıktan uzun ince bir yola girmişti. Mehmet İnan Akif abimizi rahmetle anıyorum.1992 üniversite yıllarımda hep beraberdik. STK’lar toplumun önemli unsurlarıdır. Sivil toplum kuruluşlarımızın demokrasinin ve milletimizin yer alması bizler için önemlidir. 

Rüzgar ne yandan eserse essin, inancımızın istikametinden şaşmadan yürüyeceğiz. Davamızdan asla ama asla vazgeçmeyeceğiz. Milletimiz için devletimiz için ve Türkiye'mizin aydınlık yarınları için ‘Evet’ diyeceğiz. AK Parti ailemiz, MHP ve STK’larımızla Türkiye'nin geleceği için ve evlatlarımız kararımız Evet olacak.



Ana muhalefet partisi CHP'yi anlıyoruz. Hiçbir zaman %20'lerden % 50'lere çıkamayacağı için bu referandumda hayır kampanyası yürütüyor.”


Karadağ, program sonunda Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu'ya Türkiye genelinde düzenledikleri evet kampanyası için hediye takdim etti.



Karadağ, ayrıca Uğurludağ Köy Muhtarları Derneği yönetimi ile istişarelerde bulundular.

Karadağ’ı ziyaret eden bazı vatandaşlar kararlarının ‘EVET’ olduğunu devletin her zaman yanında olacakları mesajını verdiler.


Son Güncelleme: 03.03.2017 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.