terör saldırısını lanetlediler

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:23
terör saldırısını lanetlediler


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısını lanetledi.  


TSO’dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir kınama mesajı yayınlayan Karadaş ve Başaranhıncal, mesajlarında yaşanan bu acı olayın milletçe herkesi derinden üzdüğünü vurgulayarak, “Ramazan Bayramı’na birkaç gün kala yaşanan bu insanlık dışı terör olayı bizleri derinden üzmüştür” dedi.


Terörün insanlık suçu olduğunun altını çizen Karadaş ve Başaranhıncal açıklamalarında şunları dile getirdi; “Sivillere yönelik düzenlenen bu saldırı, insanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan terörist eylemleri hiçbir zaman başarıya ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır.


Atalarımızdan bize emanet kalan bu vatan toprağını ve şehitlerimizin kanını taşıyan şanlı Türk bayrağımızı koruma azmimiz hiçbir zaman kaybolmayacağı gibi kimse de elimizden alamayacaktır.


Din adına mücadele verdiğini iddia eden bir terör örgütünün mübarek Ramazan ayında masum insanları katletmesi aslında terörün ve teröristin dininin, milliyetinin, ırkının olmadığının en çarpıcı delilidir. Şimdi ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozma, bir yandan acımızı yaşarken diğer yandan da aydınlık yarınlar için çok çalışma zamanıdır.


Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”  

Son Güncelleme: 29.06.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165