'Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz'

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Çorum İl Başkanı İbrahim Bıçak Ankara’da meydana gelen ve 28 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

18 Şubat 2016 Perşembe 11:50
'Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz'

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Çorum İl Başkanı İbrahim Bıçak Ankara’
da meydana gelen ve 28 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirten İbrahim Bıçak, “Ülke olarak çok zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Türkiye geri dönülmez bir bataklığın içine çekilmek isteniyor.  Bu alçak saldırıların amacı milletimiz içinde öfke, kin, kamplaşma, kutuplaşma duygularını körükleyerek kardeş kavgası çıkartmaktır. Bu şer odakları iyi bilmelidir ki; milletimiz bu oyunlara gelmeyecek, tahriklere kapılmayacaktır. Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak terör örgütlerine ve destekçilerine en güzel cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Tüm siyasilerin ve yetkililerin kısır siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak ortak acılarımızı dindirebilmek adına ülke kaygısıyla hareket etmelerinin gerektiğinin altını çizen Bıçak,” Terörle mücadele ortak kararlılık gerektirir. Terörün iyisi olmaz, terör; insanlığı, barışı, sevgiyi, kardeşliği hedef alır. Türkiye Cumhuriyeti köklü tarihi deneyimi ve kararlığıyla bu karanlık günleri atlatacak birikime ve güce sahiptir. Bu topraklarda bin yıldır kardeşlik içerisinde yaşayan milletimiz Türkü-Kürdü, sağcısı-solcusu, alevisi-sünnisi ile barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edecektir. Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen karanlık mihraklar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu çerçevede hükümet, terörle mücadeleyi büyük bir titizlik ve hassasiyetle sürdürmeli ve halkın tedirginliği ortadan kaldıracak adımlar atmalıdır. Tüm siyasiler ve yetkililer toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla bir araya gelmeli ve stratejik bir yol haritası ortaya koymalıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle terörün her türlüsünü lanetliyor, menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.02.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.