Tesiste ilk çayı Rektör’le içti

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, HİTÜ Rektörü ile ile birlikte Millet Bahçesi sosyal tesislerinde ilk çayı içti.

09 Ağustos 2019 Cuma 15:23
Tesiste ilk çayı Rektör’le içti

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi  Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile birlikte Millet Bahçesi’ni ziyaret etti.

Aşgın, Millet Bahçesi içinde kısa süre içerisinde hizmete açacakları Sosyal Tesislerde incelemelerde bulunduklarını bildirdi. Aşgın, “Tesislerimizde ilk çayı misafirlerimizle içtik. Hemşehrilerilerimizi Sosyal Tesislerimize bekliyoruz.” dedi.

İnceleme ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Zübeyir Tuncel ile HİTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Eker de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 09.08.2019 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RebaH 2019-08-09 15:29:21

Boş bir haber olmuş.Çay içmek haber mi olur?

Avatar
okuryazar 2019-08-09 15:33:19

başkanım kek ve çay beleşse bende geliyim

Avatar
Taraftar 2019-08-09 16:22:43

Sen çay iç belediye başkanlığı senin neyine geldin çorumsporuda batırdın git kumda oyna Karaman abinle beraber ol koltuğu dıkduranadın

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-09 18:47:19

Zübeyir Yıldırım değil de Tuncel olacaktı. Sosyal tesislere reklam ve sloganıda buldum. Haydi çorum millet bahçesine, ne yapacan ekonomik sıkıntıymış dertmiş tasaymış boşveeerrr. Ye kekini yudumla çayını ayda birde h. karaman hocamızla ensar sohbetleri cafemizde.
Bu arada beni merak edenler oluyomuş, deliliyim açıklayın kendimi. Hem belediye personeli hem küçük esnaf olarak kendimimi ifşa edeyim. Bu belediye taklacıların müdür amir yardımcısı çağrıcıların sendikacı yapıldığı, yolsuzlukları ortaya çıkaran namusluların dış birimlere sürüldüğü yerdir.